Aanhouding na belediging

De politie heeft in de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 december een 25-jarige Alphenaar aangehouden wegens belediging van een politieambtenaar. Agenten gaven op de Oostkanaalweg een auto met drie inzittenden een stopteken om een controle te verrichten. Terwijl de agenten naar de bestuurder liepen, stapte de Alphenaar, één van de inzittenden, uit en liep de agenten tegemoet. Pas na enkele keren vragen toonde de man zijn legitimatiebewijs. De man was het niet eens met de controle en schold hierop de agenten uit. De man werd aangehouden en, vanwege verzet tegen de aanhouding, geboeid overgebracht naar het bureau. De auto bleek bovendien niet verzekerd te zijn. Tegen de verdachte wordt proces verbaal opgemaakt.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.