Kapotte brug N207 veroorzaakt chaos in verkeer

De brug over de ringvaart van de Haarlemmermeer bij Leimuiden heeft deze ochtend als gevolg van een technische storing lange tijd opengestaan. De storing ontstond rond 7:00 en duurde tot ca 10:30. Als gevolg daarvan stonden er al snel lange files op de N207, zowel vanuit de richting Alphen als vanuit Nieuw-Vennep stond er ca 8 km file op de N207.

Op de radio werd op een gegeven moment (ver na 9:30) wel verteld dat er sprake was van een storing, en dat het verkeer ter plaatse werd omgeleid, maar daar heb ik zelf weinig van gemerkt, er werd op geen enkele manier gewaarschuwd of omgeleid. De verkeerschaos was in elk geval compleet op alle wegen rondom de N207.

Dit is niet de eerste keer dat de brug over de N207 hapert, eerder dit jaar was dit ook al eens het geval tijdens de ochtendspits. En de oplossing is zo simpel: brug niet meer open doen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.