Tafeltennissen in de Kerstvakantie

Ook dit jaar kan er door kinderen van 8 tot 12 jaar weer getafeltennist worden in de kerstvakantie. Dankzij de inmiddels traditionele steun van de Alphense vestiging van De Hypotheker is er op 27 en 28 december weer het Kindertafeltennisfeest. Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool spelen op dit toernooi wedstrijdjes tegen leeftijdsgenoten. De Hypotheker stelt prijzen beschikbaar voor de winnaars van alle groepen.

De meeste kinderen hebben via school een inschrijvingsformulier ontvangen, maar opgeven kan ook via de e-mail. Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool en wil je meedoen, stuur dan even een mailtje met al je gegevens naar tafeltennis@planet.nl. Opgeven kan tot 8 december, maar inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst, dus vol is vol!

De gegevens van het Hypotheker Kindertafeltennisfeest op een rij:
Dinsdag 27 december: groep 5 en 8 (kinderen uit groep 5 hoeven niet tegen kinderen uit groep 8 te spelen!)
Woensdag 28 december: groep 6 en 7
Plaats: gymzaal An Noer School, Marsdiep 7-9.
De precieze aanvangstijden worden pas bepaald als alle inschrijvingen binnen zijn. Alle deelnemers krijgen thuis of per e-mail een bevestigingsbriefje met de tijden, het adres et cetera.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.