Prins Cascar XLI, zijn page en hofmaarschalk zijn…

Eindelijk is het na lang wachten op 19 november jl. om 22.11 uur na drie keer aftellen van elf naar nul onthuld Prins Cascar XLI is Peter Barentsen, zijn page Neeltje Politiek en hun hofmaarschalk draagt de naam Jan Britsemmer!!!

Galazitting
Een avond in stijlvolle ambiance vol show en entertainment verzorgt door de dansgardes en het eigen inbreng. Zo presenteerden de Cascarvieten hun prinsenbal in de media. Niets is teveel gezegd. De bomvolle zaal genoot volop van al het moois en spannende protocollair gedeelte. Daarna kon men heerlijk swingen op de muziek van de band Hotleggs.

Prinsenpaar XLI
Alledrie geen onbekenden van de Cascarvieten. Prins Cascar XLI, Peter Barentsen bezoekt sinds 1989 de feestavonden, ook heeft hij vijf jaar in het Eigen Inbreng (EI) van de vereniging gezeten. Na een korte pauze bij de Cascarvieten is hij sinds het 40 jarige jubileum weer volop in beeld en is hij niet alleen prins, maar ook weer lid van het EI. Zo stond hij voor de onthulling nog in het dikke mensen ballet, een komische act, maar daarna stond hij volop te zingen met Over de Top. Een bezig baasje kunnen we wel zeggen. Page Neeltje Politiek heeft drie jaar bij de prinsengarde van de Cascarvieten gedanst. De hofmaarschalk van het paar is Jan Britsemmer. Hij en zijn vrouw Anja zijn al lid sinds 1983. Jan doet als timmerman veel voor de outillage (maken van decorstukken) van de vereniging en doet ook nog regelmatig aan een act van het EI mee. Hun dochter Samantha zit ook niet stil zij danst in de midigarde. Het prinsenpaar XLI heeft er zin in en gaat er een super gezellig seizoen van maken, aldus page Neeltje.

Seniorenmiddag
Tijdens de middaguren van 19 november jl. hebben de Cascarvieten een volle zaal 55+ een onvergetelijke middag bezorgd. Tijdens het bingo vielen er mooie prijzen men genoot van de diverse optredens van de gardes en het EI. De topper van de middag was Jurgen Jonkers. Hij bracht een bekende reeks meezingers van Frans Bauer. Er zijn zelfs handtekeningen uitgedeeld. Voldaan werden de bezoekers rond vijf uur weer in de bussen naar huis gebracht.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.