Mishandeling op Preludeweg

De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling op de Preludeweg. Op woensdag 23 november, omstreeks 16.30 uur, is een 49-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn geslagen door een nog onbekende jongen. De jongen versperde met een groep jongeren de weg waarop de automobilist zijn raampje opendeed om de jongeren, twee meisjes en drie jongens, te vragen om weg te gaan. Een jongen stapte echter op hem af en gaf hem door het raampje een aantal slagen in het gezicht. De jongen is toen door de andere jongens van de auto weggetrokken en de verdachte is er vandoor gegaan op een fiets. De man is direct naar het politiebureau gegaan, waar aangifte is opgenomen. De politie vraagt getuigen die de mishandeling hebben gezien of de groep jongeren hebben zien staan zich te melden bij de politie van Alphen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.