Berovingen

De politie is een onderzoek gestart naar twee berovingen die op dinsdag 22 november op de Rozenstraat en de Azielaan plaatsvonden. De politie heeft in beide gevallen aangiftes opgenomen. Op basis van de afgegeven signalementen vermoedt de politie dat de twee berovingen niet met elkaar te maken hebben.
De eerste melding van een beroving kwam binnen om 18.40 uur. Een 14-jarige jongen uit Alphen liep de krantenwijk toen hij door twee jongens aangesproken werd. De twee vroegen om zijn geld, toen zij dit niet kregen hebben zij hem tegen de grond gewerkt. De twee jongens zijn weggerend in de richting van de Van Boetzelaerstraat. 
De tweede melding kwam binnen omstreeks 20.00 uur. Een 19-jarige uit Alphen werd op de Azielaan door een man aangesproken die zijn OV-jaarkaart wilde hebben. De 19-jarige werd bedreigd met een steekvoorwerp en gaf hierna zijn kaart af. De man is er vervolgens in de richting van het station vandoor gegaan. De politie onderzoekt beide berovingen en vraagt hierbij de hulp van getuigen in.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.