Brand bij Gonzales en Potters

Vanochtend om 03.00 uur is melding gedaan van brand in de Hooftstraat 53. Om 03.02 uur is de brandweer gealarmeerd. De brandweer is met groot materieel uitgerukt en was om 03.10 uur ter plaatse. Voor het blussen van de brand zijn alle blusvoertuigen en de blusboot van Alphen aan den Rijn ingezet. Daarnaast is assistentie verleend door de brandweer uit Nieuwkoop, Leiden,
Boskoop en Alkemade. Om 07.15 uur is het sein brand meester gegeven. De brandweer is tot 12.00 uur bezig geweest met nablussen. In het pand is pool- en dartcentrum Potters en restaurant Gonzales gevestigd.
De verdieping van het pand is volledig uitgebrand. De begane grond heeft rook- en waterschade opgelopen. Het pand is uit veiligheidsoverweging met hekken afgezet. De Hooftstraat is inmiddels weer vrij toegankelijk. 

Als gevolg van rook- en wateroverlast zijn ca. 30 personen uit de omliggende panden verzocht tijdelijk hun woning te verlaten. De meeste mensen mogen inmiddels hun pand weer betreden. Eén woning heeft dermate schade opgelopen dat deze voorlopig niet bewoond kan worden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.