Reparatiewerkzaamheden aan N207

Op donderdag 17 november voert de provincie Zuid-Holland een reparatie uit aan het asfalt van de N 207 in Alphen aan den Rijn. De reparatie was eerder gepland op 25 oktober. Vanwege de slechte weersomstandigheden kon het werk indertijd niet doorgaan.

Het gaat om het weggedeelte richting Leimuiden ter hoogte van de Ridderbuurt. De werkzaamheden vinden plaats buiten de spits en wel tussen 11.00 en 15.00 uur. De rijbaan is tijdens het werk gesloten. Het verkeer wordt over de busbaan geleid en kan hierdoor enige hinder ondervinden.

De stroefheid van het asfalt is onvoldoende. Dit levert geen direct gevaar op voor het verkeer, maar is wel belangrijk voor de kwaliteit op langere termijn. De planning is wederom onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.