Politie onderzoekt vermeende mishandeling

De politie heeft aangifte opgenomen van een 12-jarige jongen uit Alphen. De jongen verklaart dat hij op donderdag 13 oktober, omstreeks 16.45 uur, aan het spelen was met vriendjes in de speeltuin aan de Emmalaan. Zij zouden eikeltjes naar elkaar hebben toegegooid, waarvan enkele in de tuinen terecht kwamen. Een buurtbewoner heeft daarop de jongen bij zijn capuchon gepakt en zou hem zogezegd tegen een muur aangedrukt hebben. De man is op dinsdag 1 november aangehouden en verklaart de jongen inderdaad bij zijn capuchon gepakt te hebben, omdat hij zich provocerend zou hebben gedragen. De man ontkent dat hij de jongen tegen de muur aangedrukt heeft. De politie probeert de waarheid te achterhalen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.