Man die vrouw bedreigde aangehouden

De politie hield op donderdag 3 november rond 05.30 uur op de Dillenburg een 18-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn aan. Een 34-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn werd door hem op woensdag 2 november rond 08.15 uur op de Aarkade bedreigd. De vrouw stond op de Aarkade naast haar fiets met een automobiliste te praten. De jongen fietste daar tussendoor. De vrouw maakte daar een opmerking over. De jongen spuugde daarop naar het kind van de vrouw die bij haar achterop zat. Vervolgens zette hij zijn fiets neer, haalde een moersleutel uit zijn fietstas, liep daarmee naar de vrouw en nam een dreigende houding aan. Daarbij liet hij zich ook woordelijk niet onbetuigd. Vervolgens fietste hij weer weg. De vrouw die zich bedreigd had gevoeld deed aangifte. De politie stelde een onderzoek en nam vanmorgen op de Aarkade positie in. Daar kwam de jongen die voldeed aan het signalement van de dader weer aanfietsen. De agenten hielden hem vervolgens aan. Hij is ingesloten. De politie zet vandaag het onderzoek tegen hem voort.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.