Jongens vernielen feestverlichting

De politie heeft zondag 30 oktober twee Gouwenaren van 20 en 21 jaar en een Rotterdammer van 18 jaar aangehouden op verdenking van vernieling van feestverlichting in de Van Mandersloostraat. Omstreeks 03.20 uur werd de vernieling gemeld bij de meldkamer van de politie. Agenten zagen dat ter hoogte van een schoenenzaak een vijf meter lange ketting met verlichting op de weg lag. Verderop hingen twee jongens aan de draden hingen. Terwijl de agenten dichterbij reden sprong plots vanaf de pui van een boekhandel een andere jongen voor de auto. De twee andere jongens zagen hierdoor kans weg te rennen. De andere jongen, de 18-jarige Rotterdammer, werd na een achtervolging op de Van Lennepstraat aangehouden. De twee andere verdachten meldden zich later aan het bureau waarna ze werden aangehouden en verhoord. De verdachten zouden met meerdere jongens zijn geweest ten tijde van de vernielingen. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de verdachten in de vernielingen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.