Aanhoudingen na mishandeling

De politie heeft in de vroege ochtend van zondag 30 oktober vier Alphenaren van 17, 18, 19 en 21 jaar aangehouden. Drie van hen worden verdacht van mishandeling van een 34-jarige plaatsgenoot. Twee getuigen belden de politie toen zij zagen hoe het slachtoffer op de hoek Kerkstraat/ Paradijslaan werd geslagen en geschopt nadat hij per ongeluk tegen één van de mannen was opgelopen. De mannen stapten hierna in een auto die bestuurd werd door een vrouw. De gewaarschuwde politie kon de verdachten achterhalen aan de hand van het kentekennummer van de auto. De drie mannen werden diezelfde nacht in een woning in Alphen Ridderveld aangehouden. De vierde verdachte, de 17-jarige Alphenaar, kwam tijdens de aanhouding aangelopen bij de woning en meldde dat hij die nacht met de verdachten had gestapt. De politie heeft ook hem meegenomen voor verhoor.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.