Eigenaar brengt bromfietsdief aan het bureau

Op dinsdag 18 oktober, rond 17.30 uur, kwamen twee jongens uit Alphen aan den Rijn het politiebureau binnen. De 18-jarige vertelde de agenten dat hij de dief van zijn bromfiets bij zich had. Deze 13-jarige jongen had in de nacht van 13 op 14 oktober de bromfiets uit de schuur van een woning aan de Weegbreestraat gestolen. Toen dit door de eigenaar ontdekt werd stelde hij zelf een onderzoek in en kwam bij de jongen uit. Vervolgens werd de gang naar het politiebureau gemaakt. De politie hield de verdachte aan en sloot hem in. De politie is nog op zoek naar de bromfiets en stelt ook een onderzoek in naar meerdere fietsdiefstallen die de verdachte naar zijn zeggen het afgelopen jaar met name in Nieuwkoop pleegde. Hij koos daarbij met name fietsen uit die niet op slot stonden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.