Synchroonzwemster Sprey Hout AZC in Nederlandse Jeugd Ploeg.

Op dinsdag 4 oktober jl. viel bij Yvonne van der Plas de brief van de KNZB in de brievenbus met het geweldige nieuws dat zij geselecteerd is voor de Nederlandse Jeugd Ploeg Synchroonzwemmen.

Op 24 september en 1 oktober jl. nam zij nog deel aan de selectiedagen en op 8 oktober maakte ze haar eerste bondstraining al mee. Alles gaat opeens in sneltreinvaart.

Samen met nog 13 andere meisjes, waarvan nog twee meisjes uit Kring Gouwe Rijnstreek, neemt Yvonne nu deel aan de synchroonzwemtrainingen van de KNZB. Er is een periode aangebroken van keihard trainen, het zgn. voorbereidende seizoen. Thuis, bij Sprey Hout AZC en de trainingen van de KNZB moet nu keihard gewerkt worden aan lenigheid, conditie en synchroonzwemtechniek. Na
dit voorbereidende seizoen worden de meisjes opnieuw getest en zullen er uiteindelijk 10 synchroonzwemsters gekozen worden om de titel van de Nederlandse Jeugd Ploeg te verdedigen op Internationale wedstrijden. Een drukke en spannende tijd, maar aan plezier zal het zeker ook niet ontbreken. Indruk van de eerste training: best zwaar, maar ook heel gezellig met al die meiden. Op naar de top!

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.