Alphen Eagles viert 20-jarig jubileum

Alphen Eagles viert dit jaar haar 20 jarig jubileum tijdens een feest- en trainingsweekend. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober 2005.

Nationale en internationale coaches maken dit weekend hun opwachting om de spelers de fijne kneepjes van het spel bij te brengen. Naast het sportieve gedeelte is er ook aan entertainment gedacht. Hoe alles er precies uit komt te zien, blijft nog even geheim, maar is zeker de moeite.

Op de zaterdag vinden er vanaf 10:00 intensieve trainingen plaats. Zowel de jeugd als de senioren trainen de gehele dag op het trainingsveld nabij de Hockeyclub Alphen. Aan het eind van deze trainingsdag vindt er een BBQ (tegen vergoeding) plaats, deze is voor iedereen toegankelijk (leden, oud-leden, ouders, broertjes en zusjes, geïnteresseerden, etc).

Op zondag is er een speciaal programma voor de jeugdige Flag Football spelers en daarnaast vinden er ook weer trainingen plaats voor de senioren en de junioren. Vanaf 10.00 uur zullen alle leden, oud-leden, cheerleaders,  sponsoren en diverse organisaties hun opwachting maken om gezamenlijk op sportieve wijze het 20 jarig jubileum te vieren.

Leden en oud leden kunnen zich aanmelden via info@alpheneagles.nl of contact opnemen met Dhr Smith 06-53784877.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.