Aanhouding na winkeldiefstal V&D

De politie heeft dinsdagmiddag, 4 oktober, een 23-jarige uit Rybuik (Polen), een 24-jarige man uit Jawor (Polen) en een 34-jarige man uit Krnov (Tsjechië) aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De mannen worden ervan verdacht een aantal jassen, een spijkerbroek en andere goederen te hebben weggenomen uit de V&D aan de Van Boetzelaerstraat. Het warenhuis had na een tip van een winkelier de politie ingeschakeld. Medewerkers van het warenhuis konden hierna de verdachten aanwijzen aan de politie. Een eerste verdachte werd al snel aangehouden. De twee andere verdachten werden kort daarop gezien op de Prins Bernhardlaan waar ze ook zijn aangehouden. Bij de mannen werden de bovengenoemde spullen aangetroffen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.