Aanhouding na overlast en belediging

De politie heeft dinsdagavond, 4 oktober, een 52-jarige Alphenaar aangehouden nadat hij voor overlast zorgde in een supermarkt op de Herenhof en wegens belediging van een politieambtenaar. De politie werd ingeschakeld toen de Alphenaar in de zaak zowel medewerkers als klanten verbaal lastig viel. Daarnaast dronk hij uit een fles met alcoholische drank nog voordat hij deze betaald had. Vlakbij de winkel sprak een agent de drinkende man aan. Op aangegeven van de agent moest het blikje bier worden weggegooid. De man deed dat erg wild waardoor een deel van het bier over de agent kwam. Toen de man het blikje op de grond wilde gooien in plaats van in de prullenbak vlakbij pakte de agent de man bij de elleboog om hem daarnaar toe te leiden. De man sloeg hierop beledigende taal uit naar de agent. De man werd hierop aangehouden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.