Sssst !

Kindertheater Splinter

image

image

image

Wijkvereniging De Pionier organiseert een speciale middag voor alle kinderen (groot en klein). Het betreft een fantastische theatervoorstelling door KINDERTHEATER SPLINTER. Dit muzikale sprookje heet “Sssst !” en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 10 jaar. Maar ook nog grotere kinderen en papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zullen genieten van deze spannende voorstelling vol humor, fantasievolle verrassingen, muziek en liedjes. Ssssst ! is een eigen productie van Kindertheater Splinter. Een heel klein stukje van de verhaallijn:

Waarom mag de prinses nooit naar buiten en krijgt ze nooit bezoek? Waarom leert ze van haar ministers Prinsessenmanieren terwijl ze nooit iemand ziet? Waarom halen de hofdames altijd de woorden uit haar mond? Sssst, niet verder vertellen; want wat er met de prinses aan de hand is moet een paleisgeheim blijven. Dus houden de hofdames, de minister van Buitenzaakjes en de minister van Binnenzaakjes hun mond. Maar de prinses heeft best door dat er iets met haar aan de hand is en dat….is ze is zat!


Wanneer? zaterdagmiddag 8 oktober 2005
Waar? Sporthal bij Wijkcentrum de Oude Wereld (Kerk en Zanen)
Hoe laat? aanvang 14.30 uur, zaal open vanaf 14.15 uur
Tot? einde 15.30 uur, voorstelling duurt dus 60 minuten, geen pauze
Kosten? 5 euro inclusief consumptie
Kaarten? Kaarten te koop bij Dierenvreugd, de dierenspeciaalzaak in winkelcentrum Atlas. Mochten er op 8 oktober nog kaarten over zijn, dan worden ze aan de zaal vanaf 14 uur nog verkocht.

Kindertheater Splinter maakt vanaf 1984 theater voor en met kinderen van twee tot en met twaalf jaar. De splinter –
leden verrichten hun theaterwerkzaamheden vol enthousiasme in hun vrije tijd. Kenmerkend voor alle splinterproducties is de combinatie van toneel met liedjes en muziek. Kinderen hebben bij hen de hoofdrol. De voorstellingen vragen om reactie: in de vorm van meezingen,
vragen, lachen, bewegen of in stilte genieten, “spelen” kinderen in iedere voorstelling mee. Kinderen tot en met 6 jaar alleen onder begeleiding!


Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.