Verkeerscontrole op N11

Het Regionaal Verkeershandhavingsteam (RVHT) van Politie Hollands Midden heeft dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 september een snelheidscontrole gehouden op de N11. Dinsdag controleerde het team ter hoogte van Alphen a/d Rijn. Ruim 95% hield zich aan de maximumsnelheid van 100 km/uur op deze autoweg. Toch reden er nog 447 bestuurders te hard op deze drukke weg. Zij krijgen binnenkort een bekeuring in de brievenbus.
Woensdag controleerden de verkeershandhavers met behulp van de lasergun waarmee vooral de grove snelheidsovertreders eruit gepikt worden. Zij worden direct staande gehouden en met hun verkeersgedrag geconfronteerd. De hoogstgemeten snelheid was 162 km/uur. Ook kregen 9 automobilisten een boete omdat zij zonder gordel reden (45 euro). Ook werd er op alcohol gecontroleerd. Ruim 80 personen werd de blaastest afgenomen. Niemand bleek te veel te hebben gedronken.
Donderdag controleerde het team bij Bodegraven. Hier reed bijna 95% niet harder dan 100 km/uur. Ook hier krijgen de overtreders, 102 bestuurders in totaal, een bekeuring.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.