Powerzone verandert per 7 oktober.

Het dance-programma van Alphen Stad FM, de Lokale Omroep van Alphen aan den Rijn, gaat ingrijpend veranderen met ingang van het nieuwe winterseizoen.

"Na 3 jaar was het wel weer tijd voor wat nieuws",zegt Peter Lommers, een van de radio-DJ’s van het populaire vrijdagavondprogramma. "In de vorm zoals die nu al drie jaar draait konden we niet verder groeien en door de aanmeldingen van veel lokaal DJ-talent, konden we niet iedereen de kans geven om "door te breken" op de radio."
"Met de nieuwe opzet groeien we nog eens 3 uur", komt Bert Wolters tussendoor. "We beginnen binnenkort om 19:00 uur al met lekkere vrijdagavond muziek en bouwen dit op naar de klok van 21:00 uur. Na 21:00 uur zullen er tot 23:00 uur 2 live-DJ’s te horen zijn.

Maar ook na de klok van 23:00 uur stopt het feest nog niet op de Alphense radio. In nauwe samenwerking met Choices in de Julianastraat,
zal er tot 04:00 uur live overschakelt worden naar de grote zaal van Choices, waar op dat moment de vrijdagavond een absoluut hoogtepunt bereikt.

Ondanks alle veranderingen blijven de gebruikelijke ingrediënten in het programma, zoals de dance-preview, met nieuws over de leukste feesten in de regio. De rookie-record; waarin iedere week een heel nieuwe track wordt belicht. Peter’s platenkast; waarin ook het oude vinyl wordt afgestoft. De Triple Track; waarin iedere week 3 platen worden gemixt in 10 minuten, en natuurlijk bellen we iedere week met DJ Sander voor het complete overzicht van de Alphense Julianastraat.
Naast ADHD Bert, opvoedende Peter en Leonie van de MSN hoor je natuurlijk de allerlekkerste en beste dance van de afgelopen 25 jaar uit
je speakers knallen.

"Als laatste wil ik nog kwijt, dat we ook bezig zijn met dance-feesten in Alphen aan den Rijn," zegt Peter," in samenwerking met enkele lokale en regionale DJ’s willen we kijken naar het opzetten van deze feesten in de regio. Hierbij willen we iedere keer 2 stijlen ten gehore brengen, die ook binnen het programma passen. Bijvoorbeeld Groove en Trance of Club en Techno. Wanneer de flyers gedrukt worden, wordt het uiteraard het eerst bekend gemaakt in het programma Powerzone"

Ben jij een aankomend DJ-talent en wil je jouw mix-kunsten weleens op de radio laten horen? Stuur dan een cd of md met een mix naar Alphen Stad FM, t.a.v. de Powerzone, Raadhuisstraat 73a, 2406 AA, Alphen aan den Rijn.

Powerzone, vanaf 7 oktober, iedere vrijdag van 19:00 tot 04:00 uur.

www.alphenstadfm.nl/powerzone

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.