Grote brand in Baronie

Zaterdagmiddag is in de Baronie een grote brand uitgebroken. De brandweer is met groot materiaal uitgerukt om de brand te blussen. De politie heeft bewoners van nabijgelegen woningen geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden vanwege de rook die hierbij vrijkwam.

Bijgaand een serie foto’s welke ik van Carina Marbus heb ontvangen.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De brand is onstaan op de eerste etage. Sinds de chocoladefabriek De Baronie een aantal jaren geleden de deuren heeft gesloten stond het pand leeg. De bedoeling is dat de lokatie van de Baronie herontwikkeld wordt tot een gebied met kantoren, winkels en appartementen met behoud van het monumentale pand.

Zie ook Nu.NL: Brand in oude chocoladefabriek Alphen aan den Rijn voor nieuws en foto’s van deze brand.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.