Aanhoudingen na onenigheid

De politie heeft vrijdagmorgen, 30 september, een 25-jarige vrouw en twee mannen van 34 jaar, allen uit Alphen aan den Rijn, aangehouden. De man had vlak bij het politiebureau in de Stevinstraat ruzie met een 34-jarige plaatsgenoot waarbij er over een weer gescholden werd. Om escalatie te voorkomen probeerden agenten de twee uit elkaar weggehouden. Een van hen wist de andere verdachte te slaan. De man werd door agenten weggetrokken en tegen een hek geduwd. Terwijl de andere man naar de grond werd gewerkt om hem in bedwang te houden, kwam plotseling de vrouw aangesneld en probeerde een agent bij haar vriend weg te trekken. Twee vrouwelijke politiefunctionarissen hebben de vrouw vastgepakt. Toen de vrouw tegen de muur werd gezet schopte ze meerdere keren naar een van de politiefunctionarissen. Alle verdachten werden overgebracht naar het politiebureau.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.