Aanhouding wegens gevaarlijk rijgedrag

De politie heeft donderdagavond 22 september, rond middernacht, een 45-jarige automobiliste uit Broek op Waterland op de Nieuwe Gouwe Oost Zijde aangehouden. Pas nadat de automobiliste twee stoptekens had genegeerd stopte zij. De automobiliste reed al geruime tijd op de twee rechter velgen terwijl de vonken van de auto kwamen. Volgens de vrouw had zij op de N207 bij de hefbrug in Alphen aan den Rijn tegen de stoeprand gereden. Vermoedelijk zijn hierbij beide banden geklapt. Agenten hebben de N207 afgezocht en troffen tussen de rotonde Nieuwkoopseweg/ Oostkanaalweg in Alphen tot aan de Nieuwe Gouwe Oost Zijde in Gouda een spoor van witte strepen. Het spoor liep slingerend over de twee rijbanen. Het wegdek op de N207 is op meerdere plaatsen beschadigd. De politie heeft de vrouw aangehouden wegens gevaarlijk rijgedrag.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.