Snelheidscontroles

Het Regionaal Verkeershandhavingsteam (RVHT) van Politie Hollands Midden heeft de afgelopen dagen weer regelmatig op snelheid gecontroleerd op de N11. Hoewel het overgrote deel van de weggebruikers zich aan de maximumsnelheid van 100 km/uur hield, waren er toch in totaal, vanaf dinsdag tot en met vandaag vrijdag 16 september, ruim 500 weggebruikers die zich niet aan deze snelheidslimiet hielden. De hoogstgemeten snelheid was zelfs 153 km/uur. Alle overtreders krijgen binnenkort een bekeuring thuisgestuurd.

Ook is er op dinsdag 13 september gecontroleerd op de Zegerbaan (N207). Hier wordt regelmatig te hard gereden. Bij deze controle werd geconstateerd dat nog geen 1%, in dit geval 33 bestuurders, te hard reed. De hoogstgemeten snelheid was 113 km/uur terwijl er 80 km/uur gereden mag worden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.