Sprey Hout AZC tekent sponsorovereenkomst met SportSpectrum

Sprey Hout AZC heeft met de Alphense beheersorganisatie voor sportaccommodaties SportSpectrum een driejarige sponsorovereenkomst gesloten.

Het feit dat Sprey Hout AZC in de hoogste landelijke waterpolocompetitie speelt geeft het SportSpectrum de mogelijkheid een zo breed mogelijke naamsbekendheid te genereren in een voor hen belangrijke doelgroep nl. de zwembaden in Nederland.

De Alphense Zwemclub Sprey Hout AZC is een zwemvereniging die meerdere disciplines herbergt. Waterpolo, wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen en schoonspringen zijn de van oudsher aanwezige afdelingen. Daarnaast heeft de vereniging een triatlon afdeling en een afdeling voor recreatief en elementair zwemmen (REZ). De vereniging is opgericht in 1928 en kent ca. 450 actieve leden. Op sportief gebied is Sprey Hout AZC één van de toonaangevende waterpoloverenigingen van Nederland (meerder malen zowel Nederlands- als Bekerkampioen)

SPORTSPECTRUM komt voort uit de in 1968 opgerichte Alphense Sportstichting. Na opheffing van die stichting in 1992 en opname als afdeling Sport en Recreatie van de gemeente Alphen aan den Rijn is in 2001 besloten de werkactiviteiten onder te brengen in de stichting SPORTSPECTRUM.

SPORTSPECTRUM staat voor begeleiden, ontwikkelen, realiseren, beheren en exploiteren van sport-, recreatie, onderwijs en welzijnsvoorzieningen, alsmede het organiseren en uitvoeren van een scala aan bewegingsactiviteiten. Wij zijn een bedrijf met ruim 60 fulltime formatieplaatsen en ca. 110 medewerkers, gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.