Cascarvieten in het spotlight van het nieuwe theater

Ik ontving onderstaand bericht van Carnavalsvereniging De Cascarvieten over hun optreden in het nieuwe Castellum theater:

Humor, liefde, verleiding, passie en hebzucht, dit alles is op vrijdagavond 9 september 2005 in het nieuwe Castellum theater in Alphen aan den Rijn voorbij gekomen. Carnavalsvereniging De Cascarvieten hebben het publiek laten zien dat zij meer in hun mars hebben dan alleen hossen en bier drinken. Een gigantisch applaus was het resultaat van maanden hard werken aan decors, kleding en trainen.

Wervelende show
Een groep van ongeveer 45 personen gaven een fantastische show met geweldige decors, prachtige kleding, make up/ schmink en haardrachten. De avond begon met een compilatie van de musical Cats. Daarna vervolgde de show met een overdosis humor. Een “ballet” van een aantal dames en heren gekleed in een wel erg schaars cq naakt pak en om eerlijk te zijn, zij maakten er een komisch zootje van. Vervolgens werd er iets compleet anders ten tonele gebracht, een eigen compilatie van musical Les Miserable. Het laatste maar zeker niet het minste nam het publiek mee in de roemruchte crisisjaren van de vorige eeuw. Men bevond zich in de sfeer van een nachtclub zoals deze er waren in Berlijn, Chicago en Parijs. Een door diamanten gefascineerde dame, twee heren verkleed als grappige jodelende dames, zes arrogante moordenaressen en vooral veel mooie dames en heren.

Surprise
De verrassing aan het einde van het optreden was groot toen bleek dat deze avond, die niets met carnaval te maken heeft, geheel op eigen wijze met een spectaculaire theatershow door De Cascarvieten gevuld was. Van te voren was niet bekend dat vrijdagavond 9 september, in het kader van de openingsactiviteiten stadshart, verzorgd werd door De Cascarvieten. De bezoekers kregen aan het einde een flyer mee naar huis met daarin alle data van feesten van het komende carnavalsseizoen.

Een geslaagde avond waar het publiek en vooral De Cascarvieten met een lach lang op terug zullen kijken.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.