Nog een nieuwe krant: Alphen.CC

Help, het wordt steeds drukker in Alphen aan den Rijn. Op krantengebied in elk geval.

Nadat eerst de Rijn en Gouwe is omgetoverd tot AD Groene Hart en er binnenkort ook nog een nieuwe huis-aan-huiskrant genaamd "De Alphenaar" verschijnt komt ook het Telegraaf concert binnenkort met een gratis huis-aan-huis krant, getiteld Alphen.CC. Het Leidsch Daglad schrijft hierover:

Alphen.cc komt op maandag, woensdag en zaterdag bij 35.000 huishoudens in eerste instantie gratis in de bus. Volgens verantwoordelijk hoofdredacteur Peter Hovestad is het toeval dat de lancering van het nieuwe tabloid samenvalt met de komst van de fusiekrant AD Groene Hart. ,,We zijn al veel langer met deze plannen bezig. Alphen is een stad in ontwikkeling. Er gebeurt van alles. Wij willen graag een vernieuwende krant die daarbij aansluit.”

Ik geloof niet zo in toeval, en zeker niet op dit moment. Iedereen die de overgang van Rijn en Gouwe naar AD Groene Hart van dichtbij ziet (door elke dag de krant te lezen) ziet dat het gewoon niet goed gaat met de nieuwe krant. AD Groene Hart is geen lokale krant meer, terwijl dat toch het sterke punt was van de Rijn en Gouwe. Voor landelijk nieuws, buitenlands nieuws, economie en dergelijke zijn er toch veel betere kranten te vinden. Als het Telegraaf concern dit slim aanpakt (en daar hebben ze echt wel verstand van kranten maken dus daar twijfel ik niet zo aan) dan kunnen ze het AD-groepje heel erg veel pijn doen hiermee.

Alphen.CC heeft al een website op (heel verrassend) www.alphen.cc. Het duurt alleen nog tot 1 oktober voordat de website live gaat.

Leidsch Dagblad: Nieuwe kranten in Alphen gaan gezond concurreren

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.