Inbraak Vennootsweg 02/09

De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak in een bedrijf aan de Vennootsweg. Vrijdag 2 september, omstreeks 22.00 uur, betrapte een beveiligingsmedewerker een aantal personen bij het bedrijf terwijl ze aan het inbreken waren. Bij het zien van de beveiligingsmedewerker werd er een voorwerp gegooid naar zijn auto. De personen gingen er vandoor in een auto waarna de achtervolging werd ingezet tot ter hoogte van De Hoorn. De verdachten zijn vervolgens in onbekende richting weggereden. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar een fietser die getuige is geweest van de achtervolging op de Eikenlaan. De fietser kwam uit de richting van de Handelsweg. Hij wordt verzocht contact op te nemen met politie.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.