Agressie in het verkeer

De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling in het verkeer op vrijdag 2 september. Omstreeks 19.20 uur werd een 68-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn enkele keren in het gezicht geslagen door een bijrijder van een auto. De Alphenaar kwam de auto met de twee inzittenden al tegen op de N11 uit de richting Bodegraven. Op de N11 reden de automobilist en zijn bijrijder, nadat zij met hoge snelheid de Alphenaar en andere weggebruikers hadden ingehaald, op een gegeven moment voor de Alphenaar. Geruime tijd trok de auto met de bijrijder op om vervolgens weer af te remmen. Door beiden auto’s werd enkele keren ingehaald. Bij de verkeerslichten bij de kruising Oranje Nassausingel/ President Kennedylaan stapte de bijrijder uit en sloeg de Alphenaar. Een andere automobilist zag het gebeuren en stapte uit waarna de twee wegreden. De politie heeft inmiddels de aangifte opgenomen en stelt aan de hand van het kentekennummer van de auto een onderzoek in naar de twee inzittenden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.