Aanrijding bij snelheidscontrole

De politie controleerde automobilisten op dinsdag 23 augustus, in de avond, op de Hoorn op snelheid. De agent ter plaatse hoorde op een gegeven moment een auto met kracht remmen, waarna een klap volgde. Later bleek dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een bestelauto en een motorfiets. De bestelauto was geflitst, waarna de bestuurder, een 45-jarige man uit Leiden, vermoedelijk op zijn remmen is gaan staan. De achteropkomende motorfiets, die overigens ook werd geflitst, kon niet meer op tijd stoppen en gleed onderuit. De bestuurder van de motor, een 22-jarige man uit Zwijndrecht kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Zijn bijrijdster, een 26-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn, had verwondingen aan haar benen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.