Multicultureel straatfeest in Edelstenenbuurt

De gemeente en wonenCentraal organiseren zaterdag 27 augustus 2005 een multicultureel straatfeest in de Edelstenenbuurt.

De gemeente Alphen aan den Rijn en woningbouwcorporatie wonenCentraal organiseren zaterdag 27 augustus 2005 een multicultureel straatfeest in de Edelstenenbuurt. Alle bewoners van de Edelstenenbuurt zijn hiervoor uitgenodigd. Het feest begint met een braderie, waar o.a. kleding, speelgoed en zelfgemaakte hapjes worden verkocht. Verder zijn er optredens van straattheater Peter Grooney, is er een gezellige barbecue (er is ook aan halal vlees gedacht) en het feest wordt afgesloten met een spetterende playbackshow voor jong en oud.

Locatie Tijdstip Programma
Veld voor de Briljantflat 13:00 braderie
Grasveld Briljantstraat 13:30 – 14:15 Optreden straattheater
Grasveld Briljantstraat 14:45 – 15:30 Optreden straattheater
Grasveld Briljantstraat 16:00 Barbeque
Grasveld Briljantstraat 19:00 Playbackshow

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.