Diverse aanhoudingen

De politie heeft maandagavond en -nacht diverse mensen aangehouden. Eerst werd een man aangehouden wegens het belemmeren van agenten, en ’s nachts zijn een aantal mensen aangehouden omdat ze zich in een leegstaand pand bevonden.

Gisteravond is rond 21:45 een 21-jarige Alphenaar aangehouden op de Burgemeester Bruins Slotsingel. De man is opgepakt omdat hij agenten belemmerde bij hun werk. De agenten waren bezig om een bekeuring uit te schrijven voor het parkeren van een auto bij een bushalte.

De man, eigenaar van die auto, gaf zijn rijbewijs aan de agenten, maar toen hij erachter kwam dat de bekeuring gewoon doorging, begon hij tegen te werken. Ook probeerde hij zijn rijbewijs weer uit handen van de agenten te pakken. Deze besloten daarop om de man aan te houden wegens het belemmeren van een ambtshandeling. De man is ingesloten. Vandaag wordt het onderzoek tegen hem voortgezet.

Ook heeft de politie in de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 augustus twee mannen aangehouden in een leegstaand pand aan de Prinses Beatrixlaan. Het betrof een 25-jarige Alphenaar en een 26-jarige inwoner van Hazerswoude-Rijndijk. De politie had een melding gekregen dat een aantal personen zich in het pand zouden ophouden en vermoedelijk vernielingen pleegden. De twee kregen een proces verbaal omdat ze zich op verboden terrein bevinden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.