Man rijdt op jongens in

Een 26-jarige Alphenaar is donderdagavond 18 augustus bij het Topaasplantsoen op een groep jongeren ingereden. De bestuurder stopte op het laatste moment. Een aantal jongeren moest wegspringen om niet te worden aangereden door de man.
De jongeren zaten op een bankje bij het basketbalveld toen de man kwam aangereden over het veld heen. Nadat de jongeren waren weggesprongen stapte de bestuurder uit. Als reactie kreeg hij van één van de jongeren een duw waardoor hij viel.
De jongeren wisten te voorkomen dat de bestuurder weer weg zou rijden. De buurtbeheerder pakte de autosleutels af van de bestuurder in afwachting van de komst van de politie. De politie heeft de bestuurder aangehouden. Volgens de verdachte treitert de groep jongeren zijn familie al geruime tijd.
De politie stelt een onderzoek in en heeft al enkele aangiftes opgenomen. Getuigen moeten nog worden gehoord.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.