Aanhouding wegens belediging

Agenten hielden op maandag 22 augustus, rond 00.15 uur, op de Wilhelminalaan een 17-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn aan. De jongen was door de politie aangesproken nadat er meldingen kwamen dat hij en nog twee anderen hard op geparkeerde auto’s sloegen. Omdat hij zich niet kon legitimeren werd hij meegenomen naar het bureau om de juiste identiteit van hem vast te stellen en een bekeuring uit te schrijven voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs. Kennelijk verbolgen over de gang van zaken, sloeg hij hard op de politieauto en beledigde de agenten. Hij werd vervolgens aangehouden. Vandaag is proces-verbaal opgemaakt voor belediging van een ambtenaar in functie. Rond het middaguur mocht hij het politiebureau weer verlaten.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.