Doorrijden na aanrijding Lijsterlaan

Een jonge fietser uit Alphen aan den Rijn is dinsdag 16 augustus, even na 16.30 uur, door een nog onbekende automobilist aangereden. De bestuurder van de auto reed volgens getuigen vanaf de Lijsterlaan via de rijbaan voor rechtsaf rechtdoor de Van Eijkstraat in. Hierbij werd de rij wachtende auto’s die rechtdoor wilden ingehaald. De fietser reed vanuit de richting van de brug bij groen licht de kruising over toen de auto hem schepte. De fietser is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan schaafwonden. De automobilist is na de aanrijding doorgereden in de richting van de Ruysdaelstraat. De politie is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Volgens getuigen betreft het een ouder type Lancia of BMW, donkerkleurig. De bestuurder heeft een donkere huidskleur. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900 – 8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.