Ongeval met dodelijke afloop in Koudekerk a/d Rijn

Op maandag 15 augustus, rond 12.30 uur, kreeg de politie de melding dat er een aanrijding tussen een motorrijder en een bestelbus op de Hoogewaard had plaatsgevonden. De motorrijder reed in de richting van Koudekerk aan den Rijn toen hij op de bestelbus botste. De bestuurder van de motor is door de kracht van de botsing ter plaatse overleden. Zijn passagier, een vrouw, is per spoedtransport overgebracht naar het LUMC. De identiteit van beiden is vooralsnog onbekend.
De bestuurder van de bestelbus, een 43-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn, is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De verkeersdienst onderzoekt de oorzaak van de botsing. De Hoogewaard is in beide richtingen afgesloten van verkeer en wordt via de Lagewaard omgeleid.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.