Aanhouding na autodiefstal

De politie heeft op maandag 15 augustus, rond 11.30 uur, een 37-jarige man uit Pijnacker aangehouden, nadat hij over de Molenwetering reed. Via cameratoezicht op de Molenwetering is het kenteken van de bestelbus waarin de verdachte reed nagekeken waaruit bleek dat de bestelbus geregistreerd stond als gestolen. De politie is er onmiddellijk achteraan gegaan en heeft de man op de Leidse Schouw aan kunnen houden. De man is overgebracht naar het politiebureau alwaar een onderzoek ingesteld werd. Daaruit bleek dat de man tevens niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De auto en de verdachte worden overgedragen aan politiekorps Rotterdam-Rijnmond waar de aangifte van diefstal van de auto is opgenomen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.