Drankrijder aangehouden na aanrijding parkeergarage Ridderhof

De politie heeft op woensdag 10 augustus rond 17:15 een 49-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden in de parkeergarage van De Ridderhof. Even daarvoor was de man met zijn auto tegen een geparkeerde auto aangereden om vervolgens door te rijden. Een getuige had het kenteken van zijn auto opgenomen en de politie ingeschakeld.
Omdat de agenten snel ter plaatse waren konden zij de man op aanwijzing van getuigen aanhouden. De man bleek onder invloed te zijn van alcohol, de uitslag van de blaastest bleek ver boven de toegestane limiet te liggen: 1360 µg/l, terwijl de limiet 220 µg/l is. Nader onderzoek wees uit dat de man tevens niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed, en het doorrijden na het veroorzaken van een aanrijding.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.