Aanhoudingen na winkeldiefstal

De politie heeft op woensdag 10 augustus, omstreeks 13.45 uur, een 45-jarige man en zijn 45-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Gouda, aangehouden voor een winkel aan de Bloemendaalpassage. Winkelmedewerkers zagen dat de man een artikel uit de winkel onder zijn trui stopte en de winkel zonder te betalen verliet.
Zijn vrouw was echter nog in de winkel waarop de medewerkers haar aanspraken. Een kijkje in haar tas leerde dat ook zij artikelen in haar tas had zitten uit de winkel die nog niet betaald waren. Er ontstond consternatie rond de vrouw en de tas. Winkelend publiek bemoeide zich met het voorval.
De man was inmiddels teruggekomen om zijn vrouw bij te staan. Na enig duw- en trekwerk kwam de politie ter plaatse en rekende de vrouw en de man in. Ook werden hun drie kinderen (8, 12 en 14 jaar) die zich ook voor de zaak bevonden aangehouden. Onderzocht wordt of zij met de diefstal te maken hebben.
De vijf zijn overgebracht naar het politiebureau, waar zij een verklaring hebben moeten afleggen. Zij hebben echter niet bekend. Het vermoeden bestaat dat er uit meerdere winkels spullen is meegenomen. De politie zet het onderzoek voort.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.