Gemeente schenkt bestelauto aan Stichting Welzijn

Donderdag 4 augustus heeft wethouder Voogd namens de gemeente een electrische bestelauto overhandigd aan de Stichting Welzijn. De Citroen Berlingo wordt aan de Stichting Welzijn geschonken om dienst te doen als klusjesauto voor het project Werk aan huis. Dit project is opgezet om bij zieke en oudere mensen ‘aan huis’ kleine karweitjes op te knappen.

Met deze schenking zet de gemeente een milieuvriendelijke auto in voor een maatschappelijk doel en daarmee wordt duurzaam vervoer gestimuleerd. De elektrische Berlingo heeft een bereik van circa 60 kilometer en een maximale snelheid van 90 km per uur. De bestelwagen is daarom vooral geschikt voor lokaal gebruik en dus ideaal voor het Project Werk aan huis.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.