Onder invloed 22/07

De politie heeft vrijdag 22 juli, rond 2.20 uur, een 33-jarige Alphenaar aangehouden wegens rijden onder invloed. Agenten hielden de man ter controle staande op het Marsdiep. Hij bleek meer dan de limiet van 220 ug/l te hebben gedronken, namelijk 570 µg/l. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd wat altijd gebeurt boven de 570 µg/l.

Zondag 24 juli zag de politie een auto met hoge snelheid over de Concertweg rijden. Hierop hebben ze de auto laten stoppen en de bestuurder, een 51-jarige Alphenaar, laten blazen. Hij bleek te veel te hebben gedronken. De ademanalyse op het politiebureau wees 405 µg/l uit. Hij kreeg een proces-verbaal.

Bij een alcoholcontrole op de President Kennedylaan heeft de politie vrijdag 22 juli een 33-jarige Alphenaar aangehouden. De man blies 275 µg/l hij kreeg een proces-verbaal.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.