Mannen aangehouden wegens bezit nepwapen

De politie heeft drie mannen op De Bijlen aangehouden op basis van het in het bezit hebben van een nepwapen. De politie kreeg op woensdag 27 juli, rond 22.10 uur, een melding dat er zich drie mannen met een wapen op De Bijlen zouden begeven. De agenten zijn vervolgens ter plaatse gegaan en vonden in de auto van de drie mannen een nepwapen. Dit nepwapen is een verboden wapen, omdat het onder hoge luchtdruk balletjes kan afschieten die hard aan kunnen komen. De politie heeft het nepwapen ingenomen en de drie mannen, twee 21-jarige en een 20-jarige Alphenaar, overgebracht naar het bureau. De drie hebben tijdens hun verklaringen verklaard het nepwapen in handen te hebben gehad.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.