26e jaarmarktestafette start op Rijnplein

20 september 2005 zal vanaf 18:30 de 26e Rabobank jaarmarktestafette worden gehouden. Deze wordt georganiseerd door de Alphense Atletiekvereniging AAV ’36, Tango Events BV, en de Stichting Jaarmarkt. Ook dit jaar zijn verenigingen, bedrijven en anderen van harte uitgenodigd om gratis deel te nemen aan dit sportieve loopevenement in het Alphense centrum.

Dit jaar zal het start en finish voor het eerst plaatsvinden op het Rijnplein. De afgelopen twee jaar vond de start- en finish plaats op het Stadhuisplein, en daarvoor op het pleintje bij de vroegere Rabobank, ongeveer op de plek waar nu het Rijnplein ligt. Vanaf het Rijnplein lopen de lopers de Julianastraat in, waarna ze door de Prins Hendrikstraat gaan en bij de Stationsstraat linksaf de Swaenswijkbrug over gaan. Na deze klim wordt nogmaals linksafgegaan de Raadhuisstraat in, waarna de lopers bij de Pieter Doelmanstraat weer linksaf gaan, de Alphense Brug over. Daarna gaan ze rechtsaf het Rijnplein weer op om, na 700 meter gelopen te hebben, het stokje door te geven aan de volgende loper. Net als vorig jaar wordt er met drie starts gewerkt. De eerste groep start om 18:30, de tweede om 19:00 en de 3e om 19:30.

Ook dit jaar is de deelname voor alle teams weer gratis. Deelname is mogelijk voor jeugdteams, sportverenigingen, recreanten (w.o. buurt- en straatverenigingen/ jongerensociëteiten etc.), bedrijven en damesteams. Elk team bestaat uit 5 personen. Er wordt traditioneel gestreden om de Rabobank Jaarmarkt beker en de eer. De teams kunnen gratis inschrijven tot uiterlijk 19 september 2005.

De organisatie van de Rabobank Jaarmarkt Estafette stelt naast de befaamde trofeeën, extra prijzen beschikbaar, waar ieder team voor in aanmerking kan komen, ongeacht het gelopen resultaat. Het resultaat wordt door loting bepaald tijdens de prijsuitreiking. Wat de extra prijzen zullen zijn blijft nog even een verrassing.

Een flyer met parcours en wedstrijdreglement zijn o.a. verkrijgbaar bij de Bahlmann Sport-zaken, de Rabobanken, het gemeentelijk informatiecentrum en de VVV/ANWB. Meer informatie kunt u ook krijgen bij de Jaarmarkt-telefoon 0172-419277, of bij Ronald van Rijn, wedstrijdleider, en bereikbaar na 18.00 uur via tel. 0172-240880.

Inschrijven is ook mogelijk via de internetsites www.tango-events.nl of www.jaarmarkt.org. Op deze websites is uitgebreide informatie te vinden over de Rabobank Jaarmarktestafette en de overige Jaarmarktactiviteiten.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.