Alphen krijgt een McDonald’s

De snackliefhebber heeft er lang op gewacht, maar volgend jaar is het zo ver: Alphen aan den Rijn krijgt zijn eigen McDonald’s. Vandaag hebben de gemeente Alphen en ontwikkelaar TBR Planontwikkeling een overeenkomst getekend voor grondaanbieding. De McDonald’s zal zich vestigen op het bedrijventerrein “De Schans II”, vlakbij de N11.

Op een oppervlakte van ca. 3.383 vierkante meter komt een opvallend gebouw van drie verdiepingen. Op de begane grond komt de parkeermogelijkheid, op de eerste verdieping het restaurant en de McDrive. De aanvraag voor de bouw- en milieuvergunning zal medio september 2005 worden ingediend, waarna de noodzakelijke procedures kunnen worden doorlopen.  Als alles volgens plan verloopt, zou de vestiging medio 2006 open kunnen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.