Man aangehouden wegens mishandeling bij De Thermen

In de nacht van zondag 17/7 op maandag 18/7 is rond 1:45 een 20-jarige Alphenaar door de politie aangehouden bij zwembad De Thermen. Hij wordt er van verdacht een 45-jarige man uit Oegstgeest mishandelt te hebben. De mishandeling vond eerder die nacht rond 1:00 plaats bij de horecagelegenheid bij het zwembad waar de man uit Oegstgeest werkt. De verdachte, die vaker bij het café bij De Thermen wat kwam drinken kwam rond enen binnen en ging buiten op het terras zitten om wat te drinken.

Nadat hem was medegedeeld dat de bar zou gaan sluiten, toonde hij opeens agressief gedrag waarna een aantal klanten hem in bedwang probeerden te houden. De horecamedewerker probeerde de Alphenaar vervolgens tot bedaren te brengen, wat in eerste instantie leek te lukken, maar vervolgens werd hij opeens op zijn oog geslagen. Ook sloeg de verdachte een andere medewerker. Daarna rende de verdachte weg richting het zwembad en werd daar later aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Het is niet duidelijk waarom de man zich zo agressief opstelde.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.