Aanrijding op N207

Donderdag 7 juli omstreeks 01.30 uur vond op de Provincialeweg N207 een frontale aanrijding plaats tussen twee auto’s. Een 32-jarige automobilist uit Amsterdam haalde ter hoogte van de bult bij de Kerkweg een andere weggebruiker in. Op dat moment reed een 56-jarige automobilist uit Leimuiden hem tegemoet. Beiden probeerden elkaar te ontwijken, echter een aanrijding was niet meer te voorkomen. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De Amsterdammer werd met letsel in het gezicht overgebracht naar het LUMC. De Leimuidenaar werd met hoofd- en beenletsel vervoerd naar een ziekenhuis in Hoofddorp. Tijdens het onderzoek van de verkeersdienst is de N207 afgezet geweest bij het viaduct Rijnsaterwoude en bij de Vriezenweg.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.