Eenzijdige aanrijding op Bruins Slotsingel

De politie heeft op dinsdag 5 juli omstreeks 20.45 uur een 38-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol en na een eenzijdig verkeersongeval. Bovendien weigerde de bestuurder na de aanhouding alle medewerking. De bestuurder reed over de Burgemeest Bruins Slotsingel vanuit de richting van de Zegerplas in de richting van de Ridderhof. Op de rotonde ter hoogte van de Veldbloemweg reed de bestuurder vermoedelijk te hard waardoor hij rechtdoor reed via het taluut weer de weg opreed. De auto schoof hierna door naar de middenberm. Door de klap raakte een voorwiel vernield. Een fietser kon nog net de auto ontwijken door hard te remmen. De bestuurder stapte uit en pakte de losgeschoten rubber van zijn wiel van de straat en stapte weer in. De auto kon door de schade echter niet verder rijden en kwam enkele meters verderop tot stilstand. Een agent in burger heeft zich bij de bestuurder gelegitimeerd waarna deze de autosleutel overhandigde aan de agent. De politie maakt proces verbaal op. Tevens werd het rijbewijs ingevorderd.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.