VVD stelt vragen over rotonde Aarlanderveen

De gemeenteraadsfractie van de VVD heeft bij het college vragen gesteld over de geplande aanleg van een rotonde op de Dorpsstraat en de provinciale weg. Dit naar aanleiding van de bezwaren van inwoners van Aarlanderveen.

Inwoners van Aarlanderveen zijn onder andere bang voor geluidsoverlast en overlast door binnenschijnende koplampen bij de aanleg van een rotonde. Dit is voor de VVD reden om aan het college te vragen wat het beleid van de gemeente hierover is. Ook vraagt de VVD zich af of er wel onderzocht is of een rotonde echt bijdraagt aan het verbeteren van de verkeersveiligheid.

Ook is de partij benieuwd in welke fase van de besluitvorming de plannen voor de aanleg van een rotonde zitten, en welke invloed de gemeente hierop uit kan (en wil) oefenen. De aanleg van de rotonde is een plan van de provincie Zuid-Holland met het doel om de verkeersveiligheid op zowel de Dorpsweg als de Nieuwkoopse weg te verbeteren.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.