Remco Blom vertrekt uit gemeenteraad

In overleg met de PvdA fractie en het bestuur neemt Remco Blom afscheid als lid van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn. Blom is sinds 2002 lid van de gemeenteraad en fractievoorzitter van de PvdA.

Remco Blom is door zijn werkgever onlangs overgeplaatst naar Den Helder. Dit zorgt enerzijds voor een situatie waarin het voor Remco Blom steeds moeilijker wordt om als raadslid en fractievoorzitter te werken, en wordt de belasting voor Remco en zijn gezin veel en veel zwaarder.

Het bestuur van de PvdA – Alphen aan den Rijn heeft, na zorgvuldige afweging, ingestemd
met het terugtreden van Remco Blom als lid van de gemeenteraad. Wim Roest, de eerste opvolger op de PvdA-kandidatenlijst, is bereid gevonden om Remco als raadslid en op verzoek van de fractie als fractievoorzitter, op te volgen. Wim zal gelijktijdig aftreden als afdelingsvoorzitter.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.