Ere-penning voor Guido Creuwels

Vanmiddag is rond 13:30 tijdens een bijeenkomst in het Parktheater de ere-penning uitgereikt aan Guido Creuwels. Burgemeester Schoof heeft deze penning aan Guido Creuwels uitgereikt tijdens zijn afscheid als directeur van het Parktheater.

Binnekort zal het nieuwe Castellum theater aan het Rijnplein officieel worden geopend. Het Parktheater zal dan zijn deuren sluiten voor het publiek. Het Parktheater heeft een bijzondere plek ingenomen in de Alphense samenleving. Vanaf het kleine begin is het uitgegroeid naar een belangrijke plek in de Alphense samenleving. De bezoekers kwamen er graag, maar ook de vele artiesten traden met genoegen in het Parktheater op. Het programma was breed en afwisselend.

De gemeente ziet de ontwikkeling van het Parktheater als verdienste van Guido Creuwels en het team medewerkers die zich met enthousiasme hebben ingezet voor het Parktheater, gesteund door het bestuur. Guido Creuwels is directeur van het Parktheater geweest vanaf 1997. Daarvoor was hij voorzitter van het bestuur.

Het gemeentebestuur van Alphen aan den Rijn wil zijn dank aan bestuur, directeur en medewerkers van het Parktheater uitdrukken door aan Guido Creuwels, als verpersoonlijking van het Parktheater gedurende de afgelopen jaren, de zilveren ere-penning der gemeente toe te kennen. Op de penning staat de volgende tekst:

Aangeboden
aan Guido Creuwels,
verpersoonlijking van
het Parktheater
19 juni 2005

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.